Part 1: TRIVIA QUESTION Answers

  1. Pepto Bismol

  2. Imodium ID

  3. Pepcid

  4. Claritin

  5. Dramamine

  6. Ricola cough drops

  7. Sudafed

  8. Tylenol

  9. Dulcolax laxative

  10. ZzzQuil

Part 2: TRIVIA QUESTION Answers

  1. When and where will the next summer Olympics be held? Answer: July 2021, Tokyo

  2. Which boxer was known as “The Greatest” and “The People’s Champion”? Answer: Muhammad Ali

  3. What year was the very first model of the iPhone released? Answer: 2007

  4. What was Twitter’s original name? Answer: twttr

  5. Which planet is the hottest in the solar system? Answer: Venus (Of course, women are from there)

  6. What is the symbol for potassium? Answer: K

  7. Which animal can be seen on the Porsche logo? Answer: Horse

  8. What or who is the Ford Mustang named after? Answer: A fighter plane from WWII

  9. Which car is often called the first muscle car? Answer: The Pontiac GTO

  10. What other name does “corn” go by? Answer: Maize

  11. Which bone are babies born without? Answer: Knee cap

  12. Which name is rapper Sean Combs better known by? Answer: P. Diddy

  13. What was the name of the rock band formed by Jimmy Page? Answer: Led Zeppelin

  14. Which country did AC/DC originate in? Answer: Australia

  15. How many films did Sean Connery play James Bond in? Answer: 7

  16. What was the name of the family who starred in 7th Heaven? Answer: The Camdens

  17. How many hearts does an octopus have? Answer: Three

  18. How many eyes does a bee have? Answer: Five

  19. What name is used to refer to a group of frogs? Answer: An army

What is Grady Albrect’s favorite animal? Answer: Dinosaur

  • w-facebook

© 2020 by Amazing Flies

Olympia | Washington | rustyhook@amazingflies.com

 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon